EasymailPrint.nl voor al uw drukwerk

EasyMail DMP


Concept ontwikkeling

Concept ontwikkeling


Conceptontwikkeling is een beroep doen op creativiteit, inlevingsvermogen en doorzettingsvermogen. Dit zijn drie eigenschappen die Easymail Direct Marketing Productions kenmerkt. Bent u bezig met een nieuw product of dienst? Wilt u een nieuwe markt gaan betreden of de huidige optimaliseren? Wij helpen u graag op weg en adviseren u in de vele mogelijkheden om uw product of dienst goed in de markt te zetten.

Een goed idee is eigenlijk niets meer dan de waarde van een idee. Wanneer mensen een ‘goed gevoel’ hebben bij het idee is het zeer eenvoudig deze mensen aan te sporen tot een koop of conversie. Echter is het een lastige stap om een waarde te creëren op basis van een idee. Easymail DMP helpt u graag verder om uw concepten nader te ontwikkelen. Onze conceptontwikkeling wordt volledig op maat gemaakt en voldoet aan uw wensen.

Heeft u zo’n goed concept?

Als u denkt dat u het beste idee van Nederland heeft, helpen wij u graag verder om dit idee nader uit te werken. Hierin gaan wij onderzoek doen naar de productiekosten, marktonderzoek, doorlooptijd en geschikte marketingactiviteiten.

Voor meer informatie neem contact op met info@easymaildmp.nl

tieme