EasymailPrint.nl voor al uw drukwerk

EasyMail DMP


Print & Mail

Print & Mail: onbeperkte mogelijkheden


Direct Mail is pas effectief als uw klanten deze opvallend genoeg vinden om te openen en te lezen. Onderscheiden is een must. Easymail DMP onderscheidt zich met het tot in de perfectie uitvoeren van uw opdrachten. Door onze jarenlange expertise hebben we oog voor elk detail.

Van een tot miljoenen, gepersonaliseerd of ongepersonaliseerd, laserprinten of inkjetten, in zwart of in kleur, plano of aan de ketting, op etiketten of op papier. Easymail DMP koppelt nauwkeurig de juiste adresgegevens aan de juiste tekstbestanden, voegt samen, ontdubbeld, schoont op, en print mailt met synchroonverwerking: Het is een absolute must dat het machinaal verwerken van uw mailing vlekkeloos moet verlopen. Dankzij de moderne techniek is het snel couverteren een koud kunstje geworden. Van een eenvoudige brief met brochure tot meervoudig gepersonaliseerde mailingen. Easymail DMP kan elke standaardmaat direct mailactie snel en nauwkeurig verwerken.

Ook voor het handmatig samenstellen en verwerken van uw mailing draaien wij onze hand niet om. Easymail DMP heeft een gedreven team van door de wol geverfde medewerkers die elke klus kunnen klaren.

Voor meer informatie neem contact op met info@easymaildmp.nl

plaatje-print-mail-edit-goede